Dutch Engels  
 
   
 
 

De W.F.C.A. is in januari 1997 opgericht met als doelstelling,het bevorderen, controleren en reguleren van het wedstrijdgebeuren binnen de verscheidene “full contact” vechtsportdiscipline ’s.

Door onze internationale contacten ( W.F.C.A. is momenteel in 23 landen vertegenwoordigd, met als laatste aanwinst de rijkserkenning in Roemenie) kunnen niet alleen A vechters, maar ook B en C vechters aan gala’s in het buitenland deelnemen.

Wij als W.F.C.A. zijn niet gelieerd aan een promotor, manager of sportschool, en organiseren tegen een onkostenvergoeding.

Wij zijn dan ook van mening dat de belangen van de sporters zelf te allen tijde op de eerste plaats komen. Onze manier van werken, waarbij: onafhankelijkheid, sportiviteit en eerlijkheid voorop staat en die uitgevoerd word door mensen die zelf hun sporen in de sport al verdiend hebben, spreekt veel sportscholen aan.

De W.F.C.A. heeft als sponsor : Adidas Boxing, deze maakt het voor ons mogelijk om tegen onkostenvergoeding te kunnen werken.

Om onze onafhankelijkheid te waarborgen heeft Adidas Boxing op geen enkele wijze inspraak en of inbreng met betrekking tot het functioneren van de W.F.C.A.
 

 

   
  Design by Weblimburg © Alle rechten voorbehouden aan WFCA "World Full Contact Association"     Disclaimer